Menu Sluiten

Elektriciteit Aansluiten Antwerpen


Elektriciteit aansluiten antwerpen

Wanneer men denkt aan elektriciteit aansluiten Antwerpen , is Elektro Wouters ongetwijfeld een naam die snel naar voren komt. Gevestigd in Beerzel, in het hart van de provincie Antwerpen, heeft Elektro Wouters NV zich sinds 1964 bewezen als een betrouwbare partner voor diverse elektriciteitswerken. Onder het motto kwaliteit en service aan een eerlijke prijs biedt het bedrijf een scala aan diensten die verder gaan dan enkel het aansluiten van elektriciteit.

Elektro Wouters NV onderscheidt zich door een sprekende referentielijst, die in de loop der jaren is opgebouwd dankzij hun ervaren en gedreven team. Of het nu gaat om het bijplaatsen van stopcontacten in een huis of firma, of het vervangen van een volledige elektriciteitsinstallatie tijdens een renovatie, Elektro Wouters staat altijd klaar om te helpen. Zij zijn dan ook het aanspreekpunt voor de meest specifieke vragen op het gebied van elektriciteit in de omgeving van Putte en ver daarbuiten in Antwerpen. Bovendien biedt het bedrijf een na-service, zodat klanten altijd ondersteuning krijgen bij eventuele problemen na de installatie.

In een wereld waar technologie zich in rap tempo ontwikkelt, blijft Elektro Wouters niet achter. Naast algemene elektriciteit aansluiten in Antwerpen, heeft het bedrijf een bijzondere expertise in domotica ontwikkeld, wat vaak wordt gezien als hun stokpaardje. Elektrische auto´s worden steeds populairder, en Elektro Wouters speelt hierop in door ook de installatie van laadstations voor deze auto´s te verzorgen. Maar een elektriciteitsbedrijf zou niet compleet zijn zonder aandacht voor veiligheid. Daarom garandeert Elektro Wouters dat elke elektriciteitsinstallatie die zij uitvoeren, een veilig gevoel geeft aan de klant. Naast het aansluiten van elektriciteit in Antwerpen, bieden zij ook veiligheidssystemen zoals brandinstallaties, camerabewaking en toegangscontrole.

Voor wie extra beveiliging wenst rondom hun laadpaal en elektrische auto, biedt Elektro Wouters diverse oplossingen. Zo is het mogelijk om camerabewaking te laten installeren in de buurt van de oplaadpaal. Voor diegenen die nog een stap verder willen gaan in het waarborgen van hun veiligheid, kunnen ze ook kiezen voor een alarminstallatie of toegangscontrole bij hun laadpaal thuis.

Info over elektriciteit aansluiten antwerpen

Wat je wil weten over Elektriciteit aansluiten antwerpen

Voor wie geïnteresseerd is in hun diensten of meer informatie wenst, kan Elektro Wouters vinden in de Bareelstraat 79, 2580 Beerzel. Ze zijn bereikbaar via email op info@elektrowouters.be en telefonisch op +32 (0) 15 75 56 81.

Meer info over elektriciteit aansluiten antwerpen nu op www.elektrowouters.be.

Tags

Elektriciteit Aansluiten Antwerpen |